Date tehnice
Solul specific ardeiului GebEarth este alegerea ideală pentru utilizatorii care caută un substrat capabil să ofere condițiile perfecte pentru o fructificare abundentă, capabil să crească foarte mult nivelul de picant.
Compoziția sa bogată în turbă și agregate îl face un produs profesional pentru cultivarea ardeilor pe balcon oferind o cantitate superioară de ardei de înaltă calitate.
Materii prime/Materie prima:
Turbă blondă de sphagnum baltic, turbă de sphagnum irlandez, turbă neagră de sphagnum germană, turbă ponce blondă de sphagnum baltic, turbă de sphagnum irlandeză, piatră ponce
Fructele alungite ale soiului Chili de Cayenne, care se coc de la verde la roșu, ajung la o lungime de 10-12 cm și au un grad de iuțeală de 6-7. Acestea au o iuțeală pronunțată și un gust fin, ușor afumat, fiind ideale pentru o varietate de preparate, de la bucătăria mexicană la cea asiatică.
Cunoscut sub numele de ardei pentru pizza, soiul Jalapeño M este unul dintre cele mai populare și vândute soiuri de Jalapeño. Fructele inițial verzi, care devin roșu aprins pe măsură ce se coc, au 8-10 cm lungime și pereți groși. Gustul lor este foarte blând, cu un grad de iuțeală de 3. Sunt versatile în bucătărie, dar cel mai bine se potrivesc tăiate în fâșii pe pizza ta preferată!
Habanero Mix este un amestec colorat de fructe care se coc de la verde la galben, roșu și portocaliu, cu o dimensiune de 5 cm. Această varietate de chili este printre cele mai iuți din lume, ajungând până la 500.000 de unități Scoville. Cu un grad de iuțeală de 10, este perfectă pentru sosuri sau preparate din pește, dar și pentru uscare sau conservare în ulei de chili făcut în casă.